بسم الله الرحمن الرحیم
...
از بعد از سال 1953 اطلاعات نظامی هم در اسراییل پیشرفت کرد تا جائیکه در ستاد نیرو های مسلح اسراییل یک مدیریت اطلاعات به نام : « اقاف Aghaf» تشکیل شد. شیمون پرز که آن زمان وزیر دفاع اسراییل غاصب بود ، برای سرقت اطلاعات طبقه بندی شده ی علمی از سایر کشور ها اقدام به تاسیس یک مرکز جاسوسی تحت لوای موسسه ای به نام « دفتر ارتباطات علمی: Lekem » کرد. هدف ارتقای سطح تکنولوژیکی اسراییل بود. من جمله طرح بعضی از قسمت های هواپیمای میراژ که لابد از کشور فرانسه سرقت شده است!(به هم پیمانان خودشان هم رحم ندارند)
در سال 1985 با رسوایی و ، لو رفتن این مرکز جاسوسی و شناسایی دفاتر آن در نیویورک،بوستون و ... این مرکز منحل گردید و کارهای آن را وزارت های علوم و نیز امور خارجه اسراییل به عهده گرفت.
گفته می شود از سال 2002 تا به حال رئیس سازمان موساد مئیر داگان هست .
بخش های موساد:
1- بخش جمع آوری : همان کارهای جاسوسی را انجام می دهد و بزرگترین قسمت موساد است.
2- بخش همکاری و اقدام سیاسی «وادات» : همکاری با سایر سرویس های کشور هاو..
3- بخش عملیات ویژه «متساوا» : ترور های حساس و ربودن اشخاص مورد نظر ( همان تروریست های واقعی دنیا هستند)
4- تبلیغات و ضد تبلیغات: انجام عملیات روانی را به عهده داد.
5- تحقیقات : مسئول تولید گزارش های حاوی مطالب مهم است مثل اطلاعات هفتگی از وضعیت یک کشور یا یک گروه
6- بخش تکنولوژی :مسئول توسعه فناوری های پیشرفته برای انجام ماموریت های موساد است.
و... ؟؟؟!!!
ادامه ندارد. شاید هم داشته باشد! نمی دانم . توکل به خدا.
کلمات کلیدی:
بسمه تعالی
قسمت 2/
...
پس از تشکیل رسمی دولت غیر قانونی اسرائیل ، بلافاصله در ژوئن سال 1948 تشکیل سازمانهای اطلاعاتی در دستور کار قرار گرفت ؛ تشکیلات اطلاعاتی قبلی منحل و پرسنل آن در سازمان های اطلاعاتی جدید مشغول به کار شدند . سازمان « شاباک » برای امنیت داخلی (مقابله با خرابکاری و جاسوسی ) تشکیل شد. [نکته) اغلب ما سازمان های اطلاعاتی را با دو نوع دسته بندی می شناسیم : 1- اطلاعات 2- ضد اطلاعات که در اینجا شاباک یک نوع سازمان ضد اطلاعاتی است] ... . نام کامل سرویس امنیت داخلی ِ شاباک Bitaohon khali sherut است .
بعد از گذشت مدتی معلوم شد که "اداره سیاسی" که ماموریت کسب اطلاعات خارجی را به عهده داشت ، توانمندی کافی را ندارد و در ماموریت ها شکست های زیادی دارد برای همین " روبن شیلوخ " (مسئول هماهنگی سرویس های اطلاعاتی) دستور انحلال این اداره را صادر کرد. پس از مدتی شیلوخ که در سفر خود به آمریکا تحت تاثیر اقداماتو نحوه ی عملکرد و اختیارات سیا CIA قرار گرفته بود (چه آدم بی جنبه ای یک بار رفت به آمریکا ، زود تحت تاثیر قرار گرفت !)به نخست وزیر وقت اسرائیل "دیوید بن گورین" پیشنهاد تشکیل یک سازمان اطلاعاتی که فقط به نخست وزیر پاسخگو باشد را ارائه داد.
بن گورین رئیس جمهور وقت اسراییل که دستور تشکیل موساد را صادر کرد
گورین هم در اول سپتامبر 1951 دستور تشکیل سازمان مرکزی اطلاعات و وظایف ویژه را صادر کرد . یعنی همان موساد خودمان...
تئودور هرتزل / یک یهودی لهستانی الاصل که بنیانگذار تفکر صهیونیسم بود و در اکثر فیلم ها عکس او را در بالای اتاق های صهیونیست ها ملاحظه می کنید.
ادامه دارد...
کلمات کلیدی:
بسمه تعالی
...
به وجود آمدن سازمان های اطلاعاتی در اسرائیل به دوران کمی قبل از تشکیل آن رژیم غاصب باز می گردد... در دوران زمامداری انگلیس بر فلسطین ، سازمان مخفی صهیونیستها دارای یک تشکیلات اطلاعاتی به نام « شروت یدوت » معروف به شایی بودند ...
آنها با نفوذ در تشکیلات و دستگاههای حکومتی انگلیس قصد فراهم آوردن شرایط برای تشکیل حکومتی مستقل و غاصب در فلسطین ( سرزمین موعود) را داشتند....
شایی همچنین در بسیاری از کشور ها مخصوصا اروپا زمینه و راه را برای مهاجرت یهودیان به ارض موعود فراهم می کرد و نیز در مسلح کردن گروه های صهیونیستی نقش داشت...
ادامه خواهد داشت ان شالله....
کلمات کلیدی: